HOTSTONE MASSAGE

Hotstone  massage is een geweldig intense warmtemassage die een  weldaad is voor  lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen  dringen diep door  in de spieren. 
 Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft  je (meestal de dag  erna) veel energie. Hotstone massage zorgt voor een  diepe relaxatie en  ontgiftiging.

Er  wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen  die  tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur  van  ongeveer 55˚ C.

 

De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn  vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad  gepolijst zijn door  wind en water. De massage bestaat vooral uit lange  rustige en cirkelvormige strijkingen.

 

 

Door de combinatie van warmte en  beweging  kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de  massage  effectiever maakt. Een hotstone massage helpt afvalstoffen af te   voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de   organen en brengt het lichaam in balans.

 

Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker  zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

Een hotstone massage  kan helpen bij: spanningen, stress, spier- en spijsverteringsproblemen  en slechte doorbloeding.